X.Y.ZERO.ONE [eks-wai-siro-vann?]

Mennesker og teknologi. Styrken ligger i kombinasjonen. Unikheten i merkevaren. 

Vi kommer fra merkevare- og forretningssiden, og har alltid sett på teknologi som det desidert sterkeste verkøyet for endring, vekst og unike konsepter.

Vi tror på oss som mennesker, og hva våre hoder kan få til. Grunnsteinene i menneskene er vårt DNA, våre kromosomer. Våre Xer og Yer. Unike deler og kombinasjoner som skaper individet, og kraften som ligger i tanker og aktiviteter - sammen eller alene. 

Teknologiens grunnstein er definert i ener og nuller, satt sammen i det uendelige for å skape teknologisk magi. I dag er det ikke mulig å unngå teknologien som det desidert sterkeste verktøyet for nyskaping, forenkling, innovasjon og disrupsjon. 

Men ingenting (eller svært lite) av dette kan skje uten en menneskelig tanke. 

Vi har valgt å kalle oss X.Y.0.1, fordi vi mener at alt fundamentalt handler om styrken i menneskelig kompetanse, dype emosjoner og allsidig kreativitet. Og at vi - med hjelp av merkevaren og teknologien - kan skape unike transformasjoner og utviklingsperspektiv for et globalt, nytenkende, og utfordrende næringsliv. 

Vi er her for å skape og drive endring. 

______

Lurer du på hvordan dette passer inn i din organisasjon, hvilke investeringer kreves og hva nettopp dere kan få ut av å jobbe med oss? 

Ny tenkning krever nye forretningsmodeller. Ta en prat med oss, så finner vi ut av det sammen.