Tech-drevet innovasjon for å skape fremtidens muligheter.

Image Image

TEKNOLOGI

Image

Du har helt sikkert hørt om alle, eller de fleste «buzzordene» i tech: AI, maskinlæring, chatbotter, Internet of Things, big data, wearables, virtual reality og augmented reality.

Listen er uendelig. Det du gjerne vil vite, er hvilke teknologiske nyvinninger som har størst sannsynlighet for å skape vekst. Eller kanskje du har planer om å teste, utvikle, og realisere en idé så fort som mulig for å utnytte en unik og spennende mulighet i markedet.

Uansett, er vi klare for å gi deg den innsikt, erfaring, og selvtillit du trenger for å ta din idé ut i det virkelige liv.

Innsikt

Du har helt sikkert hørt om alle, eller de fleste «buzzordene» i tech: AI, maskinlæring, chatbotter, Internet of Things, big data, wearables, virtual reality og augmented reality. Men hvilke av disse teknologiene har det største potensiale for å bidra til vekst i ditt selskap? Hvor moden er egentlig en gitt type teknologi, og hvordan kan det bli brukt i den virkelige verden – utenfor messehallene?

I det teknologiske landskapet ditt selskap befinner seg i – hva er utfordringene, og hva er mulighetene? Dette er kritisk kunnskap å besitte når man jobber med forretningsstrategi. Her kan vi hjelpe deg!

Tech & IT strategi

Med god kontroll på det strategiske landskapet du befinner deg i, er det på høy tid å oversette denne kunnskapen til en solid forretningsstrategi.

Vi hjelper ikke bare med å konkretisere strategien, men vi kan også bidra med implementeringen. Vi organiserer, fasiliterer og skaper konkrete handlingsplaner for at dere skal nå målene deres. Vi kan også gi råd om hvilke prosjekter du bør prioritere for å maksimere verdiskapning. Enten det skal vises direkte på bunnlinjen eller posisjonering i markedet.

MVP – Rask innovasjon

Er du klar for å virkelighetsteste en idé? Vi kan gjøre dette med deg, eller for deg. Helt fra idéplanet, til å skape et «minimum viable product» (MVP) som er klart for testing i markedet. Denne prosessen har vi lang erfaring med.

Vi har et team med svært erfarne mennesker, og med kompetanse som dekker alle områdene som kreves for å realisere en idé. Vi har laget MVPer i mange selskaper og for mange konsepter. Vi tror egentlig at vi har gjort det allerede lenge før man begynte å kalle dette for MPV.

Teknologi – as a service

Vi er ikke et selskap som leier ut IT konsulenter, ei heller kan du kjøpe timer hos oss. Men kompetansen hos våre teknologer kan måle seg på et globalt nivå, og prosjektene vi leder finnes både innen Java, .NET , SQL og Machine Learning, men også innenfor innovasjoner som Ai og IoT.

Vi har også vært med å drive utviklingen av applikasjoner – både for Android og iOS – samt sittet i førersete på store endringsprosjekter innen virtual og augmented reality.

La oss ta en prat. Så finner vi en løsning. Din løsning. Garantert.


La oss ta en prat om teknologi!