Din merkevare er ditt unike DNA. Hvordan bygge videre på selskapets unike posisjon?

Image Image

MERKEVARELEDELSE

Image

Sterke merkevarer kan endre verden, og strategisk merkevareledelse handler om å utvikle selskapet basert på en unik strategisk grunnmur. Vil du skape vekst og styrke merkevarens posisjon i markedet? Helhetlig merkevaretenkning – implementert i din virksomhet – betyr ganske enkelt bedre business for deg.

Metodikken og måten vi jobber på med merkevareledelse er testet globalt, samtidig som  vi bygger konseptene og forankrer strategien lokalt. Vi har fått til merkevaredrevet endring og vekst i globale konsern, samt bittesmå startups. Skal vi ta en prat om hvordan vi sammen kan sørge for at du kan ta en ledende posisjon?

Innsikt & Brand Auditing

Få fakta på bordet. Gjennom en konkret innsikt i et marked, konkurrenter, eller strategiske muligheter. Alternativt ved å skaffe deg en dypere forståelse av det strategiske landskapet din merkevare opererer i ved hjelp av Brand Audits og GAP-analyser. Vi har hjulpet globale aktører med å forstå både markedet, mulighetsbilder, og hvilken rolle deres interne kultur spiller opp i det hele.

Gjennom kvalitative analyser av data kombinert med metodiske intervjuer med utvalgte kunder, ansatte, ledere og interessehavere avdekker vi markedets drivere, selskapets posisjon, samt forventningene til kundene og ansatte.

Bruk innsikt som et strategisk verktøy til utviklingen av din organisasjon og merkevare.

Merkevarestrategi

En merkevarestrategi skal definere konkurransestrategien til en organisasjon. Grunnsteinen i hvorfor man er til, hva man skal oppnå, og ikke minst – tydeliggjøre hvordan man skal få det til. 

En slik strategi består av mange elementer: Merkevareplattform, strategisk posisjonering, en tydelig arkitektur og ikke minst – en strategisk historie som kan lede selskapet inn i fremtiden. Vi utvikler merkevarer og rigger dem for vekst. Strategisk. Globalt.

Implementering av merkevarestrategi

Merkevarestrategi er bare et fint ord uten at strategien blir forankret. Alle trenger motivasjon, behov skal trigges og hentes frem, og guides riktig videre.

Ledere og styrere må lede en implementering fra strategi til handling, og en merkevarestrategi må gjennomsyre hele organisasjonen – på alle nivå. Selskaper i dag har aldri hatt bedre muligheter enn akkurat nå for å få en rolle i hverdagen til de man ønsker å snakke til.

Så lenge man ikke lover noe man ikke kan holde.

Vi har utviklet ulike digitale verktøy, har ledet transformasjoner og bruker vår egenutviklede brand navigator tilnærming for implementering av merkevarestrategien.

Merkevarebasert konseptutvikling

Et godt konsept med en rød tråd, basert på din merkevares DNA, kan være starten på en endring som kan redefinere et selskap. et prosjekt eller et produkt,  samt skape en ny retning.

Konsepter utvikles basert på en gjennomprøvd metodikk med en god dose kreativitet og motivasjon. Vi benytter oss av tilgjengelige fakta, forretningskonsepter og modeller, og skaper konsepter som er unike til din merkevare.

Merkevarearkitektur

Hvordan skal merkevarene i din portefølje spille sammen. Finnes det bedre måter å organisere seg på? Er det riktig å helintegrere en nylig kjøpt organisasjon eller merkevare?

En riktig merkearkitektur skaper verdi, driver en positiv kundereise og sørger for at porteføljen spiller på lag. Enten gjennom ulike produktmerkevarer eller i et konsern med mange selskaper.

Vi har fått globale konsern til å forenkle seg, skapt 5 merkevarer der det før var 500, og drevet effektiv endring for store og små. La oss ta en prat om din arkitektur – og hvordan vi kan endre ditt selskap til å bli mer effektiv, enklere, og mer tilgjengelig for dine målgrupper.

.

Design – as a service

Design er en avgjørende faktor for å ramme inn følelser, tanker, metodikk, eller strategi. Vi mener at man ikke kan unngå viktigheten av godt design i alle leveranser, samtaler og arena der mennesker møtes.

Vi er ikke et designmiljø, ei kan du bestille en logo hos oss. Men vi inkluderer design – som en tjeneste – i alt vi gjør for deg som kunde.


La oss ta en prat om din merkevare!