Workshoper og innovasjondager - utviklet av XY01

Image Image

WORKSHOP

Image

Klar for innovasjon? Ta en workshop med oss. Vi setter opp intensive og produktive strategi-økter, dette er viktige dager du kan booke med oss. Ofte er det dette som skal til for å skape et grunnlag for videre utvikling. For å sikre at vi har en felles forståelse av det strategiske landskapet og utfordringene, foretar vi alltid research før vi setter oss ned sammen.

Konsept-workshop

En fasilitert fem-timers workshop for å definere og utvikle et konsept for en tjeneste eller et produkt. Etter denne dagen har du det meste du trenger for å skape innhold og utvikle en "go to market"-strategi. Våre designere sørger for at det estetiske er på plass.

Startup Brand Sprint

Du er en startup. Du har lite tid, lite ressurser – men du er likevel fast bestemt på å erobre markedet eller være en del av noe større. Vi elsker startups. Derfor tilbyr vi fullverdige og intensive "brand sprints". Det er raskere og billigere, og du øker garantert sannsynligheten for suksess. Fra én til tre fulle dager. La oss ta en prat.

Innovation Bootcamp

Vår "innovation Boot Camp" er unik. Den tvinger deg til å tenke utenfor boksen. utforske nye veier å gå og se ditt selskap utenfra i en større sammenheng. Kom deg ut av kontoret og jobb med oss i en kort uke. Du vil jobbe med merkevarespesialister, digitale kommunikatører, teknologieksperter og erfarne forretningsstrateger. For å sikre et nytt og tidsriktig perspektiv har vi også to "Millenials" som kan være med.

Denne uken er din mulighet til å skape et konsept av din MVP – en av de mest konkrete og praktiske innovasjonsprosessene du kan delta i. Resten er historie.

Onliness Workshop

Hva gjør deg unik? Kan alle i ditt selskap stille seg bak én formulering , en grunn til hvorfor dere bør bli valgt foran konkurrentene? Det å skape en "onliness statement" vil aktivere og tydeliggjøre nettopp det dere er alene om . Dette er et grep som gjør både posisjonering markedsføring, salg og tiltak enklere, tydeligere og mer logisk. I tillegg gir det en intern klarhet, trygghet og mening internt.

Merkevarehistorie og identitet

Å definere din identitet, eller din merkevarehistorie, er grunnleggende viktig. Her skaper du sammenheng mellom strategien, dine ambisjoner og din kultur i en overbevisende, motiverende og visjonær historie. En godt forankret merkevarehistorie forenkler utviklingen av budskapet og kommunikasjon som filmer, intern og ekstern kommunikasjon, samt kulturutvikling. Vi har skrevet identitetsprofiler eller merkevarehistorier for blant annet Wilhelmsen og Kongsberggruppen. Og for startuper for bla. Instabank og re:now. Skal vi skrive din historie sammen?

 
 

La oss prate WORKSHOP!