RiksTV – Values & Brand


Fremtidens RiksTV – dyrke kultur og utfordrerposisjon

Tag: Merkevare / Workshop / DNA

RiksTV er en betydelig utfordrer i et presset distribusjonsmarked innen TV. Selskapet er en direkte konkurrent til blant annet Canal Digital, men må også i større og større grad kjempe mot aktører som Netflix, HBO og TV2 Sumo. Samtidig som noen av disse “kjempene” er å finne på plattformen til RiskTV, må de satse hard for å kunne beholde utfordrerposisjonen sin.

Selskapet er kjent for å være meget endringsvillig og har stor kompetanse innen transformasjon, lean og agile management. For at RiksTV skal fortsette å ha en vinnerkultur, samt en felles forståelse av fremtiden, har alle ansatte bestemt en ny retning for merkevaren RiksTV. Fremtidens RiksTV skal være enda mer fremoverlent, være enda tydeligere på sin posisjon og klare å utnytte hverandres kompetanse enda mer.

Basert på denne tanken har RiksTV nå etablert en ny merkevareplattform og implementeringsstrategi. De ansvarlige ønsket en samling med oss for å definere verdiene, få en ekstern avsjekk på retning og posisjon, samt et strategisk perspektiv på innhold og forenkling.

Et kort stint for oss i et meget spennende selskap. Vi gleder oss til fortsettelsen! Og takker for tilliten så langt.

Les mer om RiksTV her: Om RiksTV
_
Trenger dere en avsjekk med eksterne spydspisser? Ikke alle prosjekter behøver å være store. Du kan få mye ut av en godt planlagt workshop med oss. Sjekk ut våre løsninger, eller ta kontakt, så skreddersyr vi et opplegg som passer deg best. 

Leveranse

  • Workshop
  • Kultur / Internverdier
  • Strategisk anbefaling
  • Implementeringsperspektiv

Status

Active

Referanse:

Ole Skarbovik, Kommersiell direktør RiksTV

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Ta kontakt med Robert Leinders-Krog, Principal Brand Management & Strategy