Parampara | Digital Vintage

parampara.co / March 2019

En digital plattform for unike vintagebutikker
PARAMPARA’s visjon er å tilby en global markedsplass for utvalgt second-hand mote og skape en verden der mote og overforbruk ikke lengre er synonymer. 

PARAMPARA (tidligere SoBo Community) ble etablert i 2017 og har siden den gang vært gjennom en ordentlig start-up reise. Da vi først møtte Anjali sommeren 2018, Parampara’s ambisiøse og nytenkende gründer, hadde de akkurat lansert en ny plattform for shopping, men ønsket hjelp med å tydeligere differensiere ideen og posisjonen i markedet.


Bærekraftig mote
Bedriften trengte (1) å nå ut til et publikum som verdsetter bærekraft og gleden knyttet til vintage mote og (2) tjene som en tilgjengelig og personlig arena for vintage shopping på nett. Helt siden starten, har bedriften hatt som mål å hjelpe kunder med å finne sin unike stil gjennom håndplukkede vintage-butikker rundt om i verden, alt via en digital plattform. 

Gjennom flere strategiske workshops, deriblant en Startup Brand Sprint, hjalp vi SoBo med å utvikle en ny strategi som gjør det mulig for dem å fokusere og vokse innen både eksisterende og nye markeder. 

Resultatet av Brand Sprinten var en ny merkevareplattform, en kommunikasjonsstrategi og rebranding av bedriften. SoBo Community gjorde det strategiske valget om å endre navn til PARAMPARA for å formidle merkevarens unikhet og for å differensiere seg i markedet.


Hva er det neste for PARAMPARA?
PARAMPARA har nå lansert sitt nye navn, ny identitet og nettportal, og jobber kontinuerlig med prosessen for å forbedre kundereisen, teknologi og design. Vi ser frem til en helt ny epoke i vintage shopping! 

Leveringer: 
  • Innsikt
  • Posisjonering
  • Merkevareplattform
  • Navn
  • Konsept og merkehistorie

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Ta kontakt med Carina Åkredalen, senior brand advisor & digital head, founding partner.