Omnichannel CRM & App

VisitRauland.com / January 2019

De siste månedene har vi jobbet tett sammen med vår startup visitlocal.ly og Rauland destinasjonen – en av de største ski destinasjonene i sør-øst Norge. Ambisjonen? Skape en helhetlig omnichannel kundeopplevelse som evner å koble sammen alle forretninger / selskaper som er samlet i destinasjonen. 

 
Skape en helhetlig tilnærming til den digitale kundereisen

Etter en vellykket implementering av visitrauland.com fokuserte vi på å definere og utvikle et skreddersydd CRM system som ivaretar de spesifikke behovene til Rauland og menneskene som besøker området, eier hytter eller ferdes der hver eneste dag. Og selvfølgelig, evner å bygge på merkevarestrategien og opplevelsen til destinasjonen.

Det nye systemet er bygd slik at riktig informasjon til hytteeiere og besøkende er sikkert tilgjengelig på de viktige stedene i kundereisen i hele destinasjonen , samt integrerer sømløst med både Visma og Vipps. Gjennom dette kan Rauland enkelt administrere og følge opp medlemsavgifter, regninger, brøytegebyrer og andre betalinger som gjennomføres i destinasjonen.

Takket være dette systemet kan Rauland nå skape en helhetlig og personlig merkevareopplevelse for alle besøkende. Spoiler Alert: Rauland har betydelige planer for å bringe individuell og relevant innhold til den enkelte besøkende. Spennende.

En sømløs integrert mobil applikasjon
Et naturlig neste steg for oss var å utvikle en mobil applikasjon for å bringe den web-baserte Rauland opplevelsen nærmere de aktive, “alltid på farta” besøkende.

Design og utviklingsprosessen hadde to tydelige ambisjoner: (1) Optimalisering av de viktigste om mest brukte funksjonene fra visitrauland.com for mobilbruk, samt sørge for at (2) appen sømløst integrerte mote CRM løsningen for at Rauland enkelt og sikkert kunne kommunisere med sine besøkende – personlig og relevant.

Siden appen ble lansert for 14 dager siden er den lastet ned mer enn 2500 ganger, og har allerede økt kundebasen til Rauland med 150%. Vil du laste ned og prøve appen selv, kan du laste ned fra App Store eller Google Play Store.

En sømløs kundereise for morgendagens destinasjoner
I sin helhet, er den sømløse integrasjonen av websiden, CRM systemet, og den mobile applikasjonen en betydelig milepæl for bestilleren visitlocal.ly — et av våre selskap i XY01 Ventures — som gir selskapet enda flere verktøy for å være den ledende leverandør av cross-platform kundereisen for verdens innovative destinasjoner.

Vi i XY01 er stolte og gleder oss til å kunne tilby skreddersydde teknologiøsninger some svarer på merkevare- og kundestrategien til våre kunder og samarbeidspartnere. Tre plattformer som sammen skaper en sømløs helhetlig, digital kundeopplevelse.

Som en merkevare er visitlocal.ly godt på vei til mot sin ambisjon om å bli den eneste plattformen som tilbyr en forretningsmodell som aktivt driver trafikk, skaper lokale og lønnsomme synergier, og tilbyr en helhetlig kundereise for besøkende i destinasjoner verden rundt.

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Ta kontakt med Bjørn Christian Paulseth, Principal Technology & Partner XY01